Havonta mennyi pénzt költötök olyan dolgokra, amikre nem lenne muszáj?
Figyelt kérdés
Új ruhák, cipők, számítógépes játékok, kozmetikus, nasik, szórakozás, stb?dec. 29. 14:43
1/6 anonim válasza:
Számszerűsíteni nem tudom, de igyekszem tudatosan vásárolni.
3/6 anonim válasza:
Havonta nagyon ingadozik, éves összesítések forintban:
2020: 875 986
2021: 1 702 589
2022: 2 452 057
2023: 5 798 713
2024: 4 941 007
(Az utóbbi még változhat, mert hátra van pár nap az évből)
5/6 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mi az, ami "nem muszáj". Pl. decemberben vettem egy nadrágot. Nem lett volna muszáj, mert vannak másikak, de jó fazon volt, és idén még úgysem vettem magamnak nadrágot. Akkor ez most minek számít?
Vagy vannak háziállataim, rájuk sokat költök, de nem extra kiegészítőkre, hanem pl jó minőségű kajára, gyógyszerre. Persze, nem muszáj állatot tartani, de ha már tarok, akkor muszáj ellátni.
Úgy általában nem szórom a pénzt, és törekszem a jó ár/érték arányra.
6/6 anonim válasza:
Nos, ha a ruhát/cipőt/édességet/alkoholt és hasonlókat is idevesszük, akkor olyan 180-200 ezer átlagosan havonta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!