Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok javasolni Tőzsdei...

Tudnátok javasolni Tőzsdei Kereskedési Számlákat/Brókereket/Platformokat?

Figyelt kérdés

Elvásárok:

- Tőkeáttétel akár 75-100x

- Gyors belfölfi magyar számlára érkezés pénzkifizetés esetén (vagy Revolut)

- Nagy választékkal elérhető tőzsdei eszközök/piacok.

Eddig Binance és Capital.com felhasználó voltam, viszont kifejezetten zavar a hosszadalmas kifizetési folyamat.

dec. 28. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

EU-s brókernél lakossági ügyfelek számára a max. tőkeáttét 1:30. Az is csak forexen, major-devizapárok esetén. Szakmai ügyfélként akár 1:500 is lehet.

Lakossági ügyfélként nagyobb tőkeáttét csak vagy olyan brókereknél érhető el, amelyek valamely adóparadicsomba vannak bejegyezve, s vagy kifizetnek vagy nem.

---------------

Forexbrókerek hamar kifizetnek, pl. admiralsnál nekem legutóbb csak néhány óra volt, reggel kértem, délutánra a számlámon volt a zsé.

Trading212 engem másnapra mindig kifizetett.

dec. 29. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!