Hogyan tudom elérni hogy a posta emailben értesítsen engem,ha ajánlott levelem érkezik?
Ha Hivatalos irat érkezik ajánlott levélben,
a postás erről bedob egy centlit a levélládába, ami vagy elveszik vagy nem, vagy egyszerűen esetleg nem dobja be, ez is előfordulhat
Az ajánlott levelet a átvettnek fogják minősíteni, ha átveszem, ha nem.
Az ajánlott levélre nekem reagálnom kell, de hogy reagáljak rá, ha nem tudom, hogy érkezett-e?
Átirányítás másik címre másik posta ládába, ugyanez a történet cetli elveszhet, postás nem dobja be.
Hogy kellene csinálni, hogy tudjam, hogy ajánlott levelem érkezett???
Ok, leszűkítve, postás mindig bedobja.
Van egy gépe, amire ha rányom, kidobja, hogy nem vettem át.
Azért előfordulhat, hogy nem dobja be.
Volt már ilyen.
Postás nem bírósági hatalom, csak egy alkalmazott.
Es hogy bizonyítom, hogy nem dobta be?
Vagy ellopták, pl?
Szóval ez így nem kerek. Nekem alá kéne írjam, hogy átvettem .
Honnan tudná a posta az e-mail címedet?
Csomagoknál is csak akkor küldenek ha a feladó megadta nekik,de az is csak arra a konkrét csomagra vonatkozik nem az összesre ami azután érkezne,tehát nincs adatbázisuk címzettek email címéről.
Tehát neked kellene először megadni annak a hivatalnak az email címedet és annak intézkedni a feladás során-csakhogy a postának nincs ilyen szolgáltatása levelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!