Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Férfi lábujjakat mennyire...

Férfi lábujjakat mennyire ajánlott illetve mennyire szokás azokat borotválni?

Figyelt kérdés
okt. 8. 11:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nagyon szőrös minden lábujjam és a lábfejem is, én borotválom, de ahogy a strandon elnézem, nem igazán szokták.
okt. 8. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Borotválhatod, ha akarod, szerintem tök fölösleges. Szőrös az enyém is és kész.
okt. 8. 13:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is elég szőrös alkat vagyok, szinte mindenhol, de a lábujjam lenne az utolsó utáni hely ahol borotválnám.
okt. 8. 18:11
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Én lány vagyok és nekem is szőrös. Én borotválom, nyáron rendszeres, ilyenkor csak ritkábban. Szebb lenne a pasik lábfeje is, ha leszednék, de nem nagyon szokták.
okt. 9. 05:46
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Röhej, hogy itt tartunk, hogy valakinek ez a probléma

SZANDÁLZOKNI MEGOLDJA

okt. 10. 18:11
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Bezzeg,ha egy lánynak szőrös,akkor tudtok rinyálni 5 ös. Mi lenne,ha a lány is ugyanezt felelné? Mi legyünk mindig,mindenhol szőrtelenek,ti meg mint a majmok.Strandon szoktam figyelni a pasik lábát (is) hát,mit mondjak? Soknál siralmas a helyzet.
okt. 11. 05:06
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
trendidiotizmus forrása, sztájlisztok.. lakatos márk egy abomináció.. 160 cm, 160 kg, retkes kár-mazású, ratyi.. tipikus. és ezeknek isszátok a szavait, ezek csinálnak nektek divatot.. meg a szakállas dagadt uj péter félék, ugye, a mezítláb járj nyáron még cipőben is című baromság első számú terjesztője, én figyeltem a 10-es években is... mi az hogy férfi lábfejeket akartok nézni aztán meg nem vehetünk fel rövid inget, nadrágot, forrás szintéán uj péter és a többi sztájlisztbuzzancs. de a meztelen férfi lábfejet azt látni akarjátok, és ez a baromság amúgy honnnan jön, hogy a lábujj szőrös.. 1 pihe sincs rajta, 40 éves férfiemberen se - ti mikroszkópot hordtok szemüvegnek? hihetetlen hogy a z genes nőket meddig el lehet hülyíteni
okt. 12. 15:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Kb 3 centis,erős fekete szőrök nőnek minden lábujjamon és a lábfejemen is.Tinikorom óta borotválom,semmi olyan nincs benne,amit a 7. ír,egyszerűen csak undorítónak találom.
nov. 4. 05:38
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

50 éves ember lábujja sem szőrös, de a metroszexuális divatbaromságoktól hányok. Ratyi stylistek hülyesége ez mind és sajnos terjed.

A férfi, az szőrös, és kész.

nov. 4. 18:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyedül az orrszőrt vágom ki... semmi mást.
nov. 4. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!