Férfi lábujjakat mennyire ajánlott illetve mennyire szokás azokat borotválni?
Figyelt kérdés
okt. 8. 11:36
11/16 anonim válasza:
Lakatos mák félék akartak meztelen férfilábfejeket nézegetni... ti meg ezeknek isszátok a szavát.. szánalom generáció
12/16 anonim válasza:
Hagyd már ezt a hülyeséget 11 es. Van akit zavar és leszedi.Lány vagyok,nekem is szőrös,borotválom,ugyanígy lehet a fiúknak is. Nem ettől lesz meleg valaki. :)
13/16 anonim válasza:
Nem tudom mik vagytok ti, még a lábfejem se szőrös férfiként. :D
14/16 anonim válasza:
Pedig korábban pont te írtad,hogy a férfi szőrös. Akkor te mi vagy?
15/16 anonim válasza:
de még egy ! nőnek se kell full szőrtelennek lennie !!! irreális elvárások rulez
aztán mindenki egyedül marad
16/16 anonim válasza:
zöld ember :D és utálom azokat akik a divatot diktálják mert tönkre akarják tenni a társadalmait, a férfi nő kapcsolatokat IS
- kulturális marxizmus -
én rövidujjú ingben járok nyáron, térdnadrágban
és római papucsban, az olyan mint a szandál csak nincs sarokpántja
zokni nélkül kicsúszik belőle a lábam
lakatos márk kukában izé kubában bujkál amúgy
van szelfije presszmann nénivel, az az usa nagykövetratyl aki januártól nem lesz itt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!