Ki keres a legtöbb pénzt Tiktok élő párbajokkal a világon?
Vagy kik szoktak lenni a csúcstartók? Csak az érdekel, amit a nézők küldenek a tiktoker-nek. Az nem, hogy a videóval mennyit keres reklámokkal mint influencer. Van-e egyáltalán olyan oldal, ahol van toplista? A jövedelmeikről bizonyos régiónként találtam listákat, de nem tudtam megállapítani. Mert van ahol órás, máshol napi, meg van ahol heti listák vannak. De ezek is nagyon változóak. Ezen az oldalon nézelődtem: [link]
Innen kaptam kedvet, hogy utánanézzek mely országokban kik a listavezetők, és higy mennyit keresnek. A legadakozóbbak szerintem a Japánok, mert van akinél láttam 100 ezer dolláros napi bevételt is. De az araboknál is van jó néhány nagyon sok pénzt kapó tiktoker is, csak ott órás lebontásban van a lista, és nem lehet visszanézni több hétre visszamenőleg.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!