A jövő évben felhasználható ingatlan vásárlásra felhasználó nyugdíjpénzt üdülő besorolású ingatlanra is fel lehet használni?
Figyelt kérdés
Ház és lakásvásárlást írtak mindenhol, amit én kinéztem társasházi üdülő besorolású.
Előre is köszi a válaszokat
tegnap 17:48
2/7 anonim válasza:
Igen! Verd el a nyugdíjpénzt egy nyaralóra, aztán majd ne felejts el sírni, hogy kevés a nyugdíj!
3/7 anonim válasza:
Miért lenne kevés a nyugdíj mikor ott a nyaraló? Amúgy lehet most tartigalja azt a pénzt nyugdíjra aztán meg sem éli...élj a mának
4/7 anonim válasza:
Nem utolsó sorban egy nyaralóba lehet jobb is belefektetni a pénzt, mert többet is hozhat idővel, mint a nyugdíjpénztár
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, valóban befektetni szeretném a pénzt, már egyet üzemeltetek magánszálláshelyként, a bővülésen gondolkodom, önrésznek pont elég lenne a következőhöz.
#2 szia, külön köszi a támogató hozzászólásod 🙃
tegnap 21:44
6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem lehet nyaraló és egyéb besorolású ingatlanra felhasználni, mivel a cél vele a lakhatás biztosítása, nem pedig a befektetés előmozdítása.
Tehát - szerintem - LAKÓ-ingatlanként, házként nyilvántartott ingatlanok jöhetnek csak szóba, valamint a telkek, amire házat lehet majd később építeni. Az is a lakhatást szolgálja majd.
Minden tájékoztató lakást, házat és telket említ csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!