Hol található az ügyfélazonosító szám?
Figyelt kérdés
OTP küldött egy ügyfél átvilágító levelet (hogy bsza meg) csak nem tudom hogy az enyém vagy egy hozzátarozómé-e mert ugyanaz a nevünk. Található a levelen egy ügyfélazonosító szám, honnan tudom, hogy az enyém a levél?tegnap 14:45
1/4 anonim válasza:
Más adat, pl anyja neve nincs a levélben? Mindkettőtöknek van OTP számlája?
2/4 anonim válasza:
Sehonnan. Bemész egy otp fiókba és megkérdezed.
3/4 anonim válasza:
Ezért szar amikor a gyereknek ugyanaz a neve mint az apjának. Hogy miért ilyenek a szülők nem is értem hogy nem tudtak kitalálni egy értelmes nevet annak a szerencsétlen gyereknek csak az ura neve jutott eszébe?
Törvényileg tiltanám a családon belüli ugyanolyan névhasználatot.
Pont ezért.
4/4 krwkco válasza:
"Található a levelen egy ügyfélazonosító szám, honnan tudom, hogy az enyém a levél?"
Sok banknál az ügyfél azonosító szám a számlaszám egy része. És egyébként bármelyik havi kimutatáson rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!