Mi az ügyfélazonosító? És hol kell megnéznem, hogy az enyém mi?
KISKORÚ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐJÉNEK NYILATKOZATA LÓFÉLE TULAJDONLÁSÁHOZ kéri. 17 éves vagyok. Nekem ilyenem egyáltalán lehet, ha igen, hol találom?
Előre is köszönöm!
Ehhez a nyilatkozathoz mi köze van az OTP-nek? Elárulom, semmi.
Ode nebih vagy egyéb szervezet azonosítója kell.
Mivel ez nem egy egységes formanyomtatvány, így attól kell megkérdezni, aki adta, hogy mit kell oda írni.
Ez nem bankos cucc. Előttem válaszolóval egyetértek. Igen, a "gazdáját" kell megkérdezni. De elmondom: nagyon értelmetlen a kérdésed...
"LÓFÉLE"
Hát nem mondom, semmit nem tudsz a lovakrol. Mi az hogy ló féle??? Szóval nem derül ki a kérdésből a kérdés.
9-es: Nem az én problémám, hogy nem tudsz szöveget értelmezni :D Ez van a hivatalos szerződésben, nem én találtam ki.
De akkor most leegyszerűsítem neked, hogy te is megértsd: lóféle (lóval kapcsolatos) tulajdonlás (birtoklás, amikor van pl. 3 almád, akkor az a 3 alma a te tulajdonod, csak komolyabb összegeknél papírozni kell, ha még nem vagy 18), együtt véve a lóféle tulajdonlás, az a lótartást jelenti, hogy a kiskorú birtokolni fog hivatalosan is egy lovat. De mivel nem írhatják oda, hogy ,,szülői engedély, hogy a kislánynak legyen pacija", ezért hivatalos nyelvet használnak.
És, aki nem ért hozzá, az inkább te vagy. Meg azt miből szűrted le, hogy én mennyire értek a lovakhoz? :D Abból, hogy nem tudom az ügyfélszámomat? Végtelen intelligens és logikusan gondolkodó ember lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!