Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a módszer, amivel...

Mi az a módszer, amivel viszonylag alacsony befektetéssel pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

Interneten már próbáltam keresgélni módszereket, de nem igazán találtam semmit.

Esetleg valaki tudna írni egy témát, amibe érdemes energiát fektetni?

Könyv ajánlatokat is szívesen fogadok, ilyen pénzügyi témával kapcsolatban.

Jelenleg diák vagyok (nem pénzügyi területen), alkalmanként dolgozom, nézegettem más munkalehetőségeket, nekem most csak részállás jöhetne szóba a tanulás miatt, de nem találtam olyan lehetőséget, amiből albérletet tudnék fizetni, illetve ezen felül meg is tudjak élni.

tegnap 23:08
 1/7 anonim válasza:
90%
Munka.
tegnap 23:10
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Konkrétan mi az a munka, ami részállásban annyit fizet, hogy ki tudjak fizetni egy albérletet, illetve meg is tudjak élni?
tegnap 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
2 Az összes ha a fizetéshez idazitod az igényeket...
tegnap 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Ezernyi termék a vaterán 1 Ft-os licitre meghirdetve, amelyek gyakran el sem kelnek. Nem azért, mert nem érne sokkal többet, hanem mert rendkívül gyenge a vaterán az aukciók látogatottsága.

Ha ezekből jól válogatsz, akkor baromi jó haszonnal tudod továbbpasszolni.

Használtcikk-kereskedelemre akár kiválóan prosperáló vállalkozást is lehet építeni.

tegnap 23:33
 5/7 anonim válasza:
68%
#2: Szoftverfejlesztés.
tegnap 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ehhez az kell, hogy nagyon minimum havi 300k bevételed legyen. 900 bruttós főállást egyetemistáknak kevés területen osztogatnak, maximum data science, kvantitív elemzés, valami komolyabb infrás dolog, ezekhez meg a jobbak is csak mesterképzés alatt kezdenek rendesen konyítani. Amennyiben ez nem adott, akkor ösztöndíj, szoctám, Bursa Hungarica, magánórák középsulisoknak, plusz mellé valami egyszerűbb részmunkaidős dolog, amiből bejön legalább 150-180k havonta.

Sokat könnyítene a megoldáson, ha 120k-s albi helyett 30k-s kollégium lenne a cél, vagy ha valamennyit besegítenének otthonról.

ma 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
2#: lakásos prosti
ma 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!