Mi az a módszer, amivel viszonylag alacsony befektetéssel pénzt lehet keresni?
Interneten már próbáltam keresgélni módszereket, de nem igazán találtam semmit.
Esetleg valaki tudna írni egy témát, amibe érdemes energiát fektetni?
Könyv ajánlatokat is szívesen fogadok, ilyen pénzügyi témával kapcsolatban.
Jelenleg diák vagyok (nem pénzügyi területen), alkalmanként dolgozom, nézegettem más munkalehetőségeket, nekem most csak részállás jöhetne szóba a tanulás miatt, de nem találtam olyan lehetőséget, amiből albérletet tudnék fizetni, illetve ezen felül meg is tudjak élni.
Ezernyi termék a vaterán 1 Ft-os licitre meghirdetve, amelyek gyakran el sem kelnek. Nem azért, mert nem érne sokkal többet, hanem mert rendkívül gyenge a vaterán az aukciók látogatottsága.
Ha ezekből jól válogatsz, akkor baromi jó haszonnal tudod továbbpasszolni.
Használtcikk-kereskedelemre akár kiválóan prosperáló vállalkozást is lehet építeni.
Ehhez az kell, hogy nagyon minimum havi 300k bevételed legyen. 900 bruttós főállást egyetemistáknak kevés területen osztogatnak, maximum data science, kvantitív elemzés, valami komolyabb infrás dolog, ezekhez meg a jobbak is csak mesterképzés alatt kezdenek rendesen konyítani. Amennyiben ez nem adott, akkor ösztöndíj, szoctám, Bursa Hungarica, magánórák középsulisoknak, plusz mellé valami egyszerűbb részmunkaidős dolog, amiből bejön legalább 150-180k havonta.
Sokat könnyítene a megoldáson, ha 120k-s albi helyett 30k-s kollégium lenne a cél, vagy ha valamennyit besegítenének otthonról.
Mindent olcsón használtan szerzel, megvigyázod, megunod vagy kéne jobb, eladod drágábban. Lehet vadászgatni is olyan cuccra, ami teljesen javítható, vagy ramatyul néz ki, de tudod, hogy nem egy óriáskifli gatyába rázni (pl mert csináltad már és nem volt szopó, vagy ha az volt is, optimalizáltad rendesen, hogy ne legyen az). Idővel lesz pár eszközöd, amik szinte csak neked érték meg az árukat (főleg mert olcsón, könnyen javítható, esetleg rossz külsejű állapotban csaptál le rájuk), ebből lesz egy-két olyan "lábad", amik egyenként is kellően magas belépési küszöbűek az átlagember számára ahhoz, hogy inkább veled számoljanak, vagy eleve olyasmit kínálsz elfogadható áron és megbízható minőségben, amire mutatkozik élő kereslet, esetleg növésben is, amikor a fő problémád az életben az, hogy hogy a francba' kéne elég gyorsan bővülni ahhoz, hogy kiszolgáld zökkenőmentesen a megrendelőidet.
Persze ez már a sokadik iteráció és a soktízezredik meddőnek bizonyult ötlet/próbálkozás után, amikből remélhetőleg átlagosan szépen pluszosan tudtál kiszállni még.
Stabil, rendszeres forrásnak a munkabér nevezhető, ez ilyen. Hogy te mit tudnál villantani, ami kellően nyugis neked, miközben megfizetik és nem nézi senki, hogy 5 perc vagy 2 óra volt megoldanod, azon csak te tudsz úgy gondolkodni, hogy érjen is valamit. Ötletelni nagyon termékeny szokás, annak ellenére, hogy sokezer ötleten túl is teljesen normális az, hogy egyik se állta ki a továbbgondolás próbáját se (és itt most nem ilyen megkeseredett "úgyse kell senkinek" típusú baromságokat értünk, hanem reális piacelemzést és mondjuk próbahirdetéseket fake néven). Amikor már egy elkezd működni, rögtön jobban megéri figyelni rá, mint alkalmazottként a góré utasításaira. Amikor már több megy bejáratottan, az meg egy eléggé másik élet. Igen, ezek külön-külön is egy-egy "könnyű azt mondani!" reakciót kiadnak, és jó, ha már megvan az alkat valamennyire rá, hogy pl ne legyen többezer pofára esés eléggé kellemetlen, tehát megérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!