A nevem Laszlo.ez menthetne meg az eletem.A bitcoint rol lenne szo marpedig az hogy en biztosan allitom hogy nekem van 3db.Nem ismertek valami bitcoint gurut vagy oldalt ami magyar vagy forum?kellemes unnepeket.
Figyelt kérdés
csak bele tettem valami penztarcaba de nem tudom hogy ez szamit e.es egy nagyon regi T-online os email cimem volt hoza.olyan ami a telefon szerzodes koteskor adnak.dec. 23. 16:18
1/6 anonim válasza:
Bárcsak lenne egy olyan oldal ahova elég lenne egy beírni, hogy bitcoin és kiadná találatnak azokat a weboldalakat és fórumokat ahol lehet erről olvasni. Ez egy internetes kereső lenne és biztos vagyok benne, hogy baromi híres lenne és mindenki ezt használá...
2/6 A kérdező kommentje:
Igen de ez akkor tortent amikor megalalpitotak.Mi elkoltoztunk ez azert szamit mert a cimemet is meg kellet adni,es persze a jelszora sem emlekszem.gondolom a t-onlinos szerveren sincs mar semmi errol.max marad az akkori IP cimem amivel regeltem.de en nem ertek ehez.ezert keresek valmi gurut ehez.
dec. 23. 18:01
3/6 anonim válasza:
Az elején még a bitocionról akartál olvasni. Most meg úgy tűnik, hogy csak arra vagy kíváncsi hol is van a bitcoinod meg a t-online-os e-mail címed jelszava. Ez utóbbira a jelszóemlékeztetőt tudom ajánlani. De azt szerintem senki nem fogja tudni, hogy mégis milyen tárcába tetted annak idején a bitcoint.
4/6 A kérdező kommentje:
azaz igazsag hogy en nem tudom bizosan hogy sikerult e beleraknom penztarcaba.mert amikor ezt megkaptam,marmint a bitcointos emailt hogy a tulajdonomban van halvany sejtesem sem volt rola hogy mi ez es csak arra emlekszem hogy mindenki azt irta akkor hogy rakd tarcaba mert elveszik.szoval az akkori adataimmal az akkori t-onlinos email cimmemel hogy tudnam kideriteni,hogy meg a tulajdonomban van e meg.
dec. 23. 18:23
5/6 anonim válasza:
Hát, visszakeresed az e-mailjeid között a sikeres tranzakcióról szóló mailt. Gondolom ott lesz, hogy melyik tárca is volt ez meg minden infó.
Ha ez nincs, akkor szivacs.
6/6 anonim válasza:
De ismerek ilyen Bitcoinos (nem bitcointos) fórumot, ahol nagyobb eséllyel kapsz választ, mint itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!