Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szoktál pénzt adni utcai...

Szoktál pénzt adni utcai kéregetőnek, koldusnak, Fedél Nélkül árusnak?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakran és mennyit?

dec. 23. 07:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon ritkán. Régebben gyakrabban adtam, de egyre pofátlanabbak sok esetben. Volt egy alkalom amikor egy rászorulónak nem tűnő srác arra akart tőlem pénzt kérni a villamosmegállóban, hogy a szemközti Mekiben tudjon magának hamburgert venni… Hát volt pár szavam hozzá… Akkor adok amikor valóban rászorulónak tűnik az illető és ránézésre el tudom hinni, hogy ételt fog venni belőle nem pedig piát. Nyilván nem tudhatom, hogy valóban így lesz-e, de nincs jobb stratégiám. Aki agresszívan vagy bunkó stílusban kér, annak biztos nem adok. Amúgy engem is kifejezetten bosszant az ilyesmi. Rengeteget dolgozom, hogy elérjem a céljaimat. Nem azért veszem el ezt az időt a családomtól és az életemtől, hogy más embereket tartsak el. A pofátlanság az élet minden területén bosszant és sajnos nagyon résen kell lenni, mert sok az élősködő.
dec. 23. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Soha
dec. 23. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

"Nem használok készpénzt, ezért nem tudnék adni nekik, ha akarnék sem."

Dehogynem tudnál, csak nem érdekel...

dec. 26. 01:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!