Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha találnál egy elvesztett...

Ha találnál egy elvesztett pénztárcát iratokkal és 3 millió forinttal, mit tennél vele?

Figyelt kérdés
Csak őszintén!

tegnap 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár én igazolványokat, egy diák országbérletet találtam az állomáson a napokban. Pár euró lehetett még benne. A név és a cím miatt néztem csak bele. Leadtam ahogy leszálltam a vonatról az Ügyfélszolgálati irodába. Utána felkerestem az iratok tulajdonosának rokonát Facebookon. És elmondtam hol tudják átvenni az iratokat. Megköszönte nagyon. Jó volt hogy jót tehettem így az ünnepek előtt.
tegnap 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok.
tegnap 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit visszadnék.

Ha mondjuk 100 millió lenne, akkor már dilemmáznék. De szerintem visszaadnám.

tegnap 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Elvinném nekiszemélyesen.

Vagy elérném máshogy.

1. Mert az a biztos, hogy eljut hozzá!!

2. Nem hagynám ki a lehetőségét, hogy megjutalmazzon!

tegnap 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyszer egy parkolóban csajszi beszállt a pasija mellé az autóba és elhagyta az irattartóját. Utána rohantam,de addigra késő volt. Az iratokat felvettem,meg se néztem, leadtam a portán. Persze később megfordult a fejemben,hogy esetleg a portások nem úgy kezelik ahogy azt kéne,de onnantól letudtam a dolgot magamban.

Egyrészt nem pénztárca volt szerencsére,de jó ateista lévén pénzhez amúgy se nyúlok természetesen, másrészt voltak szemtanúk. :D

Amúgy a fenti példában nyilván van aki eltenné és olyan is aki nem. Mint mondtam én jó ateista lévén,ha pénzt látok már futok is az ellenkező irányba. :D

tegnap 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!