Kb mennyit inflálódott 900e Ft 2017 nyara óta?
Figyelt kérdés
Több mint 7 éve adtam el az autóm a tesómnak, és akkor azt ígérte, hogy 3 hónap alatt kifizeti. Éveken át hitegetett mindenféle kifogással, és csak most sikerült összekaparnia 900ezret, amit 7 év után akart visszafizetni. Mondtam neki, hogy ez elfogadhatatlan, mert az a 900e már nem annyit ér annyit mint régen, és többet kellene adnia.dec. 22. 16:43
11/15 anonim válasza:
Egy olyan autónak a mai ára reális kb. Amúgy 1,5-1,7 m.
12/15 A kérdező kommentje:
Voltam olyan hülye, hogy átirattuk. Aztán kevesebb mint egy év alatt toltálkárra törte, majd egy bontónak eladta valami 250ért, de akkoriban még azt a 250et sem adta ide, mert bírságot kellett fizetnie.
dec. 23. 18:43
13/15 anonim válasza:
Én akkor sem azt nézném, hogy mit érne MOST egy 7 éve eladott autó. Hanem azt, hogy egy azonos korú és állapotú autó MA mennyit ér. Sokkal logikusabb...
14/15 anonim válasza:
Akkor adtam volna át a kormányt ha az utolsó részletet is kifizetné... Előtte nem
15/15 anonim válasza:
Jótékonykodtál. Így jártál. Fogadd el a 900ezret. A semmitől pont 900ezerrel több. Aztán ha akarsz mormogj utána ,hogy amúgy még fél milla kéne. De ha már így alakult nem sok mindent lehet kezdeni a helyzettel.
Jegyezd meg alaposan,hogy ez történt és sose adj neki semmit kérjen bármilyen szépen,csak ha előre fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!