Kb mennyit inflálódott 900e Ft 2017 nyara óta?
Figyelt kérdés
Több mint 7 éve adtam el az autóm a tesómnak, és akkor azt ígérte, hogy 3 hónap alatt kifizeti. Éveken át hitegetett mindenféle kifogással, és csak most sikerült összekaparnia 900ezret, amit 7 év után akart visszafizetni. Mondtam neki, hogy ez elfogadhatatlan, mert az a 900e már nem annyit ér annyit mint régen, és többet kellene adnia.ma 16:43
1/7 A kérdező kommentje:
Most 900ezerért csak egy ócska 20éves kotlát kapok, én pedig egy 6éves jó állapotú golfot adtam neki.
ma 16:47
2/7 anonim válasza:
Infláció kalkulátorba beírva kb. 1,5 millió lenne ma.
(Hivatalos KSH inflation adatokkal számol)
4/7 anonim válasza:
2017-ben 1 kg kenyér volt 300 ft most meg 1100ft
5/7 anonim válasza:
szerintem örülj hogy visszafizeti azt a pénzt, sokan nem kapják vissza.
6/7 anonim válasza:
100%-ot, csak még nem árazta be minden szegmens. Viszont bizonyos szegmensek már 250%-ot is beáraztak, szóval tartanám a 100%-ot.
Fő oka pedig az, hogy 2017-ben rengeteg forintot nyomtattak: pont megduplázták a készpénzállományt.
7/7 anonim válasza:
"egy 6éves jó állapotú golf"
Menj fel a hasznaltauto.hu-ra, és nézd meg, mennyi most egy ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!