Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rendeltem két mezt egy oldalról, sok ismerősöm ajánlotta, nekik bevált, gondoltam nem lehet semmi baj vele.

Október vége fele rendeltem őket, november 11.-én lettek feladva, állítólag 10-14 nap alatt már kihozzák, az egyik ki is jött időben, arra rossz számot nyomtattak, írtam e-mailt azt írták ingyen küldenek újat, válasszak melyiket szeretném. Válasz e-mailre azóta se reagáltak, a másik meg azóta se érkezett meg, írtam egy rakás e-mailt, semmi válasz, más platformon is írtam, ott sem válaszoltak.

Ilyenkor mi lenne a teendő? Feljelentés? Fogyasztóvédelem? Nem olcsó mezek, 20 ezer forint volt egy darab, 40 ezer összesen.

Segítségeteket előre is köszönöm!

ma 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Először ezt így írd meg nekik, hogy ha továbbra sem reagálnak a panaszaidra és nem intézkednek az ügyedben, akkor a Fogyosztóvédelmi Felügyelethez fordulsz.

És ha erre se reagálnak és nem intézkednek akkor tényleg fordulj oda.

ma 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Kártyával fizettél? Ha igen, és nem reagálnak a panaszaidra, akkor kérhetsz visszatérítést (chargeback) a banktól. Ehhez kelleni fog a levelezés, amit velük folytattál. Némi infó itt: [link] a többit a bankban tudják megmondani.
ma 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

1, Milyen webshop?

2, Hogyan fizettél?

ma 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
90perc az oldal neve, és kártyával.
ma 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy #1 írja. Mondjuk annyival kiegészíteném, hogy ha több mint 1 hónapja nem jutsz előre, akkor nem pont karácsony alatt kell a csodát várni.

Mostmár ha január 10-ig nem jön válasz, akkor reális feltevés, hogy direkt ignorálnak

ma 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!