Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen az adás-vételi folyamat...

Ebayen az adás-vételi folyamat hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Van ebay fiókom, régen vásároltam is róla több dolgot. Viszont szeretnék eladni is s azt nem tudom hogy az mennyivel másabb.

A szállítás melyikkel célszerűbb ami Magyarországon is elérhető pl. Fedex, Posta stb.?

Az ebay kikalkulálja régiónként a postázási díjat vagy azt nekem kell?

Melyik a legolcsóbb és legmegbízhatóbb csomagszállító ami Magyarországon is elérhető?

Az utalás és postázás hogyan van megkapom legalább a postázásra a pénzt(mint pl. vinted és mikor sikeresen lezajlott az adásvétel pedig a pénzt) vagy mindent nekem kell állnom s csak a legvégén kapok meg mindent (vételár, postaköltség)

Köszönöm a segítséget.

ma 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Neked kell a postaköltséget kalkulálni. A belföld azt az országot jelenti amelyik ország ebayén meghirdeted, nem Magyarországot. Vásárláskor az eBay leveszi a pénzt a vevőtől, majd jelzi neked, hogy add fel. Te feladod, majd amikor megérkezik a címzettnek és az nem reklamált, akkor paypalon megkapod a jutalékokkal csökkentett összeget.
ma 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!