Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Webshopból rendeltem csomagpon...

Webshopból rendeltem csomagpontra (utánvétes) . Az oldalt miután telefonon nem értem el, emailben értesítettem, hogy szeretnék elállni a rendeléstől. Két nap múlva kapom az értesítés, hogy a csomag átvehető a csomagponton.Mi lesz ha nem veszem át?

Figyelt kérdés

dec. 18. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Akkor visszamegy pár nap után, és neked duplán ki kell fizetned a szállítást.
dec. 18. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Én ugyanígy jártam. Nem kell átvenni a csomagot. Visszaciszik, neked nem kell fizetni semmit.
dec. 18. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
2. De! Ha a cég nagyvonalú, akkor elengedik. Törvény szerint viszont elállás esetén ki kell fizetni a szállítást oda és vissza.
dec. 18. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel mi van törvény szerint? Nem kell kifizetni semmit a gyakorlatban!
dec. 18. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézd, egyrészt webshopban dolgozom. Nálunk ki kell. És vevőként és volt, hogy visszaküldtem terméket, és mindig levonták az oda-vissza szállítás díját.
dec. 18. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én meg 3x jártam ugyanígy, mint a kérdező és egy fillért sem kellett kifizetni. Mivel bankkártyaadatokat sem adtam meg érdekesen fizettették volna ki.
dec. 18. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A tisztességes emberek úgy érzik, hogy ilyenkor ki kell fizetni a két potya postaköltséget nyilván. Ha a webáruház alkalmazottjait meg a csomagolást nem is. És nyilván a lehúzós majmok meg úgy gondolják, hogy mindenki le van szarva, és lehet klikkelgetni felelőtlenül, és mindenki ingyen szaladgáljon miattuk. Lehet így is élni...
dec. 20. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!