Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Volt, hogy nem vettetek át...

Volt, hogy nem vettetek át házhoz szállítással kért csomagot? Lett belőle valami? 4000 ft termék ár + 1000 ft pk esetén lesz bajom, ha nem veszem át?

Figyelt kérdés

Mellőzzük, hogy mekkora paraszt vagyok, amiért ezt teszem. Évtizedek alatt kismillió csomagot rendeltem és soha nem fordult elő, hogy nem vettem át, pláne szándékosan. Ez az év f**, munkaügyileg, pénzügyileg és egészségügyileg is, szellemileg teljesen kivagyok. Hónapok után gondoltam, ennyivel meglepem magam, de jött, ami jött, szóval másra kell a pénz, és ezúttal köcsög akarok lenni és le**arom, nem veszem át.

A kérdés az, hogy valószínűleg nem lesz belőle semmi jogi bajom? Lehetne, az oké, de általában nem szokott történni semmi, pláne ha hozzávetőlegesen kis értékű rendelésről van szó? Elfogadom, ha fekete listára tesznek, csak a jogi ügytől tartok.

szept. 2. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Nem lesz jogi következménye.
szept. 2. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
62%

Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot. Eltérő, hogy melyik webshop hogy kezeli.

Hivatalosan ha az ÁSZF-ben benne van, akkor az oda-vissza postát ki kell fizetni. Van hogy elengedik ezt is mert több a macera azzal, hogy pár ezer forintot behajtsanak.

Én már jártam úgy, hogy a webshop azt jelezte, hogy nem sikerült a rendelés, közben 2x küldték ki a csomagot. Jeleztem, hogy az egyiket átveszem, de mi lesz a másikkal. Erre annyit mondtak, hogy csak ne vegyem át.

szept. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!