Temu állandó pénz visszatérítés nem csalás?
Figyelt kérdés
A szüleim totál függői ennek a vásárlási oldalnak.
Első rendelésnél oda adtam nekik a revolut kártyám, nehogy adathalászkodjanak az ő otp-s számláikkal, amiken tárolják a megtakarításaikat.
Minden rendben is ment egy ideig, amikor is csak állandóan jött vissza a pénz a temutól.
Közölték, hogy minden 7 usd alatti termék árát vissza lehet igényelni, indoklás nélkül és vissza se kell küldeni azokat.
Nyilván az elején több tízezerekért rendeltek és semmit se kértek vissza, viszont itt november- decemberben kb mindent is. Kb 150ezer huf-ot igényeltek vissza.
Értem én ezt az egészet, gondolom egy idő után be is zárják ezt a kiskaput, de ez nem törvénytelen ugye? Esetleg letilthatják őket emiatt?
dec. 17. 22:10
1/3 anonim válasza:
Csinálják, amíg csak tudják. Nem csalás, hiszen a rendszer megengedi.
2/3 anonim válasza:
A Temu ellen eljárás folyik. Az EU Kommissio inditotta még Oktoberben.
3/3 anonim válasza:
Mivel a rendszerben van egy ilyen opció nem! Egyébként meg a Temu olyan nagy cég hogy ő neki pont nem számit holmi száz ezer forint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!