Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Temunak miert eri meg a...

Temunak miert eri meg a visszaterites??

Figyelt kérdés

Van egy egyszeri lehetoseg,hogy nem kell vissza kuldeni a termeket hanem visszateritik.

Ez miert eri meg nekik?

nov. 5. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Mert jelenleg a terjeszkedési fázisban vannak, ilyenkor megéri kicsit veszteségesnek is lenni, ha ezzel ki tudnak ütni más szereplőket a piacról.

Plusz azt is vedd hozzá, hogy Kínában gyakorlatilag rabszolgamunkával állítják elő az árut (pl. az "átnevelő táborokból" átirányított munkásokkal, lásd [link] ), tehát az előállítási költség is alacsonyabb, így nyilván a visszatérítésből eredő veszteség is.

nov. 5. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem Temu nem sokáig lesz ennyire versenyelőnyben. Ócska rosszminőségű termékek elhazudva, és drágán adják. Egyre többen nem fognak innen már venni semmit.
nov. 5. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert megteheti. Annyi bevétele van hogy szerintem nem számít egy kia veszteség. Nekem nincs bajom a temuval. Apró cseprő dolgok mindig is meg fogják érni hogy onnan vedd. Komolyabb elektronikai vagy drága cuccokat nem kell itt venni és kész. De egyébként egy plüss anyagú pulóver is jobban megéri innen venni 5 ezerért mint bent a városba ugyan ez már 10 felett van. És cseppet sem jobb.
nov. 5. 12:31
 4/4 Justinianus ***** válasza:
100%

Megveszel tíz darab 3 ezer forintot érő kacatot 5 ezerért, lesz 20 ezer nyereségük.

Ha ezután akár öt darab 3 ezer forintot érő kacatot ingyen adnak (mert visszakéred az árát), még mindig nyereségük van.

És vissza fogsz menni, mert milyen gálánsak.

nov. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!