Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyum Amwayes, és egy csomó...

Hyuutan kérdése:

Anyum Amwayes, és egy csomó pénzt vesznek ki a családi kasszából, ötletek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja találta meg anyumat egy Amwayes "vállalkozó" ő meg belement az üzleti részébe. Azóta kiderült a számára hogy nem akarja csinálni, mégis hagyja hogy rásózzanak mindenféle fizetős hanganyagot, videót, és egy csomó időt vesz el tőle, hogy a lakásunkon tart meetingeket. Mikor ki akar lépni, lelustázzák, ő meg akkor inkább nem áll le vele, hiába beszéltem már vele többször is, hogy ki kellene lépnie. Videókat is mutattam, és mivel értek hozzá, én is elmagyaráztam miért nem éri meg, de csak nem lép ki. Mindeközben a termékekre, és a hanganyagokra 100 ezreket dob ki havonta, teljesen agymosott az előbbiekkel kapcsolatban. Féltem a családi megtakarításunkat, ami azóta megfogyatkozott, és a lelki állapotát is, hiszen a feszültséget amit ez generál neki rajtam, és a páromon vezeti le. Ötletek hogyan zárjam le ezt az egészet?

18/F

tegnap 19:50
 1/1 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam a sztoriból hogy apum már sajna nincs, így csak én tudnék elérni valamit nála.😅
tegnap 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!