Kapott már valaki olyan e-mailt külföldről, hogy örökölt egy csomó pénzt egy nem is ismert elhunyttól? Ha igen honnan kapta és kitől?
Igen. Barátom is.
Gyakori csalási mód.
Nigériai levelek gyűjtőnéven elhíresült csalási módszer. Olvass utána.
Mostanában egyre rafináltabb módon írnak hozzá körítést.
A lényeg félmondatban, hogy ha már a horogra akadsz (válaszolsz), akkor majd kérnek tőled csekély összeget, párezer eurót ELŐRE, hogy át tudják utalni neked ahatalmas örökséget. Ami persze soha nem következik be.
Nigériai csalás.
Szánalmas hogy meg mindig van aki bedől neki és hajlandó pénzt utalni egy ismeretlennek.
én azt hiszem kongóból és arkansasból szoktam örökségeket kapni XD
(igen elolvasom a spam mappát, sőt egy erre elkülönített emailről néha még levelezek is a címekkel, nem tehetek róla, érdekel hogyan próbálkoznak... hülye hobbi, tudom, de mit csináljak, ha érdekesnek találom ahogy próbálkoznak? :D)
#7, apámat is felvették "maszti közben". Szegény évek óta nem él...
(A laptopját - és rajta az outlook fiókot (jelszó nélküli) - rám hagyományozta, onnan tudom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!