Hallom, hogy Erdélyből jönnek "nénik" Magyarországra idősgondozást végezni, Hol lehetne ilyen nénit találni?
Figyelt kérdés
ma 11:35
2/12 anonim válasza:
Dszipzsi trükk lesz az , ahogy határontúli maffia otp csalásai .
3/12 anonim válasza:
Siess, hamarosan mi fogunk kijárni a "gazdag" románokhoz, főleg hogy schengenen belül lesznek.
4/12 A kérdező kommentje:
Remélem ti mindannyian könnyedén megtudjátok oldani idős, magatehetetlen szüleitek gondozását...
ma 12:16
5/12 anonim válasza:
Ne nagyon akarj ilyen "nénit" találni. Rokon így maradt sz@rban. Az idős embert csak nagyjából látta el, aztán mondta, hogy 2 napra haza látogat, soha többé nem látták, nem lehetett elérni
6/12 anonim válasza:
Nem hallottam róla, mármint Magyarországon..
Én pl. osztrákoknál ápoltam és 2600 eurót kerestem 28 nap alatt. Egész nap annyi volt a dolgom, hogy ügyeltem arra, hogy a betegem bevegye a gyógyszerét, havonta elkísértem az orvoshoz, együtt ettünk, kártyáztunk, éjjel nem háborgatott. Volt egy csomó szabadidőm, én vásároltam be, (azt is amihez kedvem volt) és még egy autó is a rendelkezésemre állt. Be voltam jelentve, volt biztosításom és háztól házig fizették az utat.
Ha ezzel versenybe tudsz szállni akkor hajrá.
Mondjuk Ausztriába kell egy bizonyos fokú német nyelvtudás, de azt gyorsan el lehet sajátítani.
Gondolom Magyarországra ilyen egyszerűbb háziasszonyok érkeznek, akik megelégszenek a kevéssel is.
8/12 A kérdező kommentje:
ma 12:51
9/12 anonim válasza:
A 7. uzeni: Egyrészt 2019-es q cikk, másrészt a hallom konkrétan azt jelenti, élő szóban közvetlenül valakitől szerezted ezt az információt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!