Egy felni homkfúvása, a peremről leesztergálni a padkázásokat és egyszereű fehérre színterezése kb. mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
két helyen is kérdeztem, de azt mondták látatlanba nem tudnak árat mondani még kb sem. egy e28 gyári alufelnijéről van szódec. 13. 19:19
1/1 anonim válasza:
És szerinted ha a hozzáértők látatlanban nem tudnak árat mondani, akkor a hozzá nem értők majd a neten tudnak?
Dobd be a csomagtartóba a legrosszabbat és gurulj el az egyikhez...
Én jó pár éve csináltattam 19" felniket, de ha csak nem valami ritka darab, amiből nem lehet újat/használtat kapni jó állapotban, akkor nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!