Ha sokat verekszem akkor hozzá szokom és nem fogok félni egy idő után?
Figyelt kérdés
Tegnap volt az első verekedésem, ő kötött belém, ő kapott többet de nem feküdt ki így döntetlen lett, azután ugyan úgy kiabálta nekem hogy én félek meg hasonlók, akkor éreztem egy kis félelmet így nem is nagyon akartam folytatni, és nem is folytattam, egyébként elötte is elkövettem mindent hogy ne verekedjünk. Mikor beszólt inkább nem szoltam vissza, még az elején egyszer vissza szoltam, és egyből elkezdte hogy vigyázzak hogyan beszélek vele mert megver stb. Utána már inkább hagytam, de vissza a kérdéshez mert ez csak az előzmény volt, a válaszokat előre is köszönöm. Ja és az igaz hogy pl cellatársakbol lehetnek barátok? Ezt csak így külön kérdem, meg hogy odabent nem mindenki kö***g?2023. júl. 9. 19:20
2/2 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. júl. 9. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!