Mit tennétek a helyembe? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kölcsön adtam barátnőmnek aki mindenre hivatkozva nem adja vissza, most nekem lenne szükségem segítségre hozzá fordultam először és persze hogy nem tud segiteni. 40.000 forintot akartam tőle kérni jövőhónap 8.-ig. Olyan nagy gond hogy ezek után el várom hogy ő is segítsen? Egyszer kértem tőle kölcsön 500 forintot vissza is adtam neki előbb is mint mondtam hogy vissza adom. Ezek után el várom hogy segítsen nekem mert tudom magamról hogy én vissza is adom. Én nem tudnám azt meg csinálni senkivel hogy nem adom vissza. Nem is értem az ilyeneket.ma 13:07
1/4 anonim válasza:
Nem szabad kölcsön adni fedezet (biztosíték) nélkül. Most már ezt megszvtad, de legközelebb mikor valaki kölcsön akar kérni, akkor mondd azt hogy te is pont most akartál tőle kölcsön kérni, micsoda pech…
2/4 A kérdező kommentje:
Megfogadtam hogy ezek után neki nem fogok kölcsön adni. Csak nem értem hogy tudják ezt meg csinálni hogy nem adják vissza. Engem furdalna a lelkiismeretem hogy ha egyszer nem adnám vissza. Mondtam neki hogy ha csak 20.000 forintot tudna adni az is jó lenne vissza adnám de akkor se.
ma 14:47
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor derül ki a barátod. Tanulópénz, soha nem beszélnek az ilyennel többet
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek után én se beszélek vele csak meg bíztam benne most már tudom hogy kár volt, és el engedtem. Csak azért jó lett volna ha ilyenkor én is számíthattam volna rá. Jövőhónap elején már vissza is adtam volna neki de érdekes ő nem tud segíteni, de én segítsek. Nem szoktam kölcsön kérni talán 1 évben 1-szer vagy 2-szer előfordul de akkor is azon vagyok hogy minél előbb vissza tudjam adni.
ma 15:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!