Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Küldjétek így Németországba...

Küldjétek így Németországba nasit?

Figyelt kérdés
Szóvál én egy csokrot szeretnék a barátomnak küldeni művirágokból,raffaelloból és ferrero rocherból de úgy hogy ugye ezt így egyesével rakom rá a hurkapálcikára viszont én azt olvastam hogy csak az eredeti csomagolásban lehet ételt küldeni ...ez még annak számít vagy már nem ha kiveszem a dobozából

dec. 9. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
A csomagokkal sehol sem bánnak túl szépen, minél nagyobb utat tesz meg, annál több kár érheti, úgyhogy nagyon alaposan csomagold be.
dec. 9. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Küldhetek** és persze azt tudom de abban nem vagyok biztos hogy az hogy nem magában a dobozban van benne hanem csak a kis csomagolásában az nem e lesz probléma
dec. 10. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért akarsz olyan csokit küldeni Németországba, ami kint olcsóbb is és amúgy mindenhol lehet kapni... akkor már küldenél inkább olyat, amit kint nem lehet kapni
dec. 10. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert ő szereti és ez egy kedves ajándék
dec. 11. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!