Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Arany gyűrű megéri enyiért?

Arany gyűrű megéri enyiért?

Figyelt kérdés

Sosem voltak ékszereim, de megtetszett egy gyűrű. 14k arany, 2,3g 53.000ft. Nincs benne kő.

Még nem vettem meg de a családom már átkoz hogy milyen pénzkidobás, túl drága, ennyiért nem fogom tudni eladni később.

Most tényleg annyira túlárazott lenne?

Gagyi ujjbegy nagyságú cirkónia köves gyűrűket láttam más helyeken 80-90-ért.

Kicsit elvették a kedvemet tőle. Sajnálom magamtól a gyűrűt. Tényleg hülyeség lenne megvenni, nem ér ennyit?

dec. 9. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, magadnak veszed a saját pénzedből. Nem tartozol nekik elszámolással, hogy mire költöd a pénzed. :)
dec. 9. 14:14
 12/15 krwkco ***** válasza:
100%

"... ennyiért nem fogom tudni eladni később."

Ha el akarod adni, akkor igazuk van. De ez nem ok, hogy ne vedd meg.

Pl. egy minőségi cipőt sem lehet az eredeti áron eladni. Az emberek mégis megveszik.

dec. 9. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Pontosan...
dec. 9. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Már azt se értem ,hogy minek mondod el nekik, hogy mit akarsz venni?

ha van rá pénzed akkor megveszed, kész, te dolgod. Nekem semmim se volna, ha mindig mástól kellett volna engedélyt kérnem.

dec. 9. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Megvetted, kedves kérdező?
dec. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!