Arany gyűrű megéri enyiért?
Sosem voltak ékszereim, de megtetszett egy gyűrű. 14k arany, 2,3g 53.000ft. Nincs benne kő.
Még nem vettem meg de a családom már átkoz hogy milyen pénzkidobás, túl drága, ennyiért nem fogom tudni eladni később.
Most tényleg annyira túlárazott lenne?
Gagyi ujjbegy nagyságú cirkónia köves gyűrűket láttam más helyeken 80-90-ért.
Kicsit elvették a kedvemet tőle. Sajnálom magamtól a gyűrűt. Tényleg hülyeség lenne megvenni, nem ér ennyit?
"Még nem vettem meg de a családom már átkoz hogy milyen pénzkidobás, túl drága, ennyiért nem fogom tudni eladni később."
De miért kéne eladnod, ha viselni szeretnéd?
A szerelmed megveszi neked.
Vagy a szeretőd.
Ha hordani akarod éveken át, akkor nem számít, hogy el tudod-e adni később. Nem befektetésnek veszed, hanem hordani. Ha tényleg tetszik és van rá pénzed (úgy,hogy nem megy más kárára, pl van mit enni, rezsit ki tudod fizetni stb), akkor megéri, főleg ha boldoggá is tesz.
Azt sem mondhatják, hogy sorra veszed az ékszereket, mert nem is hordtál eddig.
Azért kellene szerintük eladnom, mert nem fogom hordani annyit meg ez felesleges dolog. Minek ilyenre költeni? Lelopják rólam majd a c...-ok. Stb
Nekik ami van ékszerük az csak egy dobozban van, soha 1x nem hordták, de pár havonta rinyálnak hogy viszik zálogba, majd mégsem viszik mert "nem adnak érte annyit".
Most ha én ezt megveszem, rögtön bukok rajta 20 ezret. Ezt hallgattam egész héten. Mindegy mit mondok, hogy más cigire elkölt ennyit egy hónapban, nem lehet érvelni semmivel.
Van félretett pénzem, nem érződne a pénztárcámon ha megvenném.
"Azt sem mondhatják, hogy sorra veszed az ékszereket, mert nem is hordtál eddig."
Igazad van, köszönöm. Még ma elmegyek és megveszem. Nem akarok ilyen fillérbxxxó életet élni mint ők
Hány éves vagy, kedves kérdező?
Nem fogják lelopni rólad, ez nem egy nyaklánc, hogy a villamoson kitépjék a nyakadból, mint a nyugdíjasoknak.
A telefonod 2x-3x ennyit ér, mégse csavarják ki a kezedből.
Persze tudom, egy gyűrű más, azért vigyázz rá és élvezd sokáig!
Vannak idióta emberek akik azon stresszelnek, hogy minden apróságból pénzt csináljanak. Azért vesznek valamit, hogy később el lehessen adni meg ilyenek. Én meg használni veszem. Nem azért van laptopom, hogy később el tudjam adni jó áron, nem azért van új autóm mert el akarom adni ugyanannyiért mint amennyiért vettem, hanem azért mert nekem ez így jó, használom. Használati tárgyak.
Az ékszerek is arra jók, hogy hordjad. Tartogatni ökörség, akkor meg se kell venni.
Mondjuk ékszerre én még soha nem költöttem, egyedül a jeggyűrű az amit elviselek magamon, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!