Javulhat e még a forint, vagy ez már csak rosszabb lesz?
Figyelt kérdés
Sajnos én az a tipus vagyok aki a megtakaritott pénzét úgymond a "párna alatt" tartja. és kevésbé értek a befektetésekhez illetve szkeptikus vagyok a bankokkal kapcsolatban. Illetve ha egy alap 5-7% kamatot is nézünk az sem birja ki igazán a forint gyengülését. Korábban még vásároltam Eurót, de már egy ideje sajnos nem csinálom pont azért mert vártam, hogy erősödjön a forint de ennek már lassan 2 éve...dec. 8. 23:03
1/6 anonim válasza:
Javulhat még, ugyanakkor lehet, hogy már csak roszabb lesz.
2/6 anonim válasza:
Nezz mar egy HUF-EUR arfolyam grafikont mondjuk 20 evre visszamenoleg.
3/6 anonim válasza:
Rövid és/vagy középtávon javulhat, hosszútávon gyengül a múltbeli adatok alapján. Tényleg nézd meg a grafikont. A hosszútávú trend gyengülő, de vannak benne korrekciók. Igaz, hogy a múltbeli adatok alapján nem lehet biztos következtetést levonni a jövőre vonatkozóan, de a jövőbeli adatok sajnos nem állnak rendelkezésre.
4/6 anonim válasza:
Ha euroban van a megtakaritásod, miért a forint erösödésében reménykedsz??
6/6 anonim válasza:
A forint CSAK gyengülhet hosszú távon.
A mostani "felminősítés" ideig-óráig tartja a forintot ezen a szinten., tavaszra 430/440 körül lesz az euró. A dollár más tészta, de valószínűleg az is 400 fölött.
Persze bármi történhet.... (kivéve hogy a forint erősödjön érdemben, arra nulla az esély.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!