Bitcoin kérdések?
(1) Automatánál tudok már meglévő tárcára btc-t vásárolni?
(2) Hogy lehet btc-t bankszámlára utalni? Vagy egyszerűbb automatánál "váltani"?
(3) Megéri megtakarított pénzt btc-ben tartani?
Pénzügyi oroszrulett.
A NAV nem a leggyorsabban dolgozik, szóval lehet csak 1-2 év után fogod kapni a felszólítást, hogy akkor ennyi meg annyi adót kéne befizetned, amit elmulasztottál, és nem fogja érdekelni őket, hogy te esetleg azt a pénzt már elköltötted.
De hogy derítik ki?
Ha kp-t vettem ki automatából pl.
Ha van a tárcaszolgáltatónál KYC, vagy telefonszám amit megadsz az ATM-nél SMS megerősítéshez.
Értem én hogy most azt várod hogy győzzünk meg róla hogy el lehet sinkófálni az adózást. Ha ennyire bátor vagy akkor csináld, lehet hogy sose lesz belőle gondod, ha meg mégis akkor vállald a kockázatot.
Nem kell győzködni, nem értek hozzá, ezért kérdezek.
Ha a tárcán nincs KYC, és tőzsde stb. segítségével a bankszámlámon landol egy x összeg, én meg nem adózok utána, mennyire nehéz ezt kideríteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!