Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán mikor érdemes licitálni?

Vaterán mikor érdemes licitálni?

Figyelt kérdés
Még van 3 nap 9 a licitből vissza. Jobb lenne inkább az utolsó órákban elkezdeni licitálni? Csak mert szerintem így idő előtt feltornászom az árat.

ma 11:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*3 nap 9 óra
ma 11:10
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

Hány licit van rajta?

Egyet licitálhatsz, aztán meglátod.

ma 11:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Eddig 19. Párszor én is licitáltam már rá (csak annyit amennyit kell), de mindig rámlicitált egy illető. És azon gondolkodtam hogyha ez így megy tovább a 3 nap alatt jóval megemeljük az összeget a folytonos licitálással mint kellene.
ma 11:57
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én kivárnék az utolsó órákra,ha már licitáltál és rádlicitàltak.
ma 12:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak biztosra akartam menni (nekem ez még új). Köszönöm szépen!
ma 12:38
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
De nagyon figyelni kell a másodperceket,de lehet, hogy nagyobb összeget írt be a másik vevőjelölt,így te hiába licitálsz rá plusz egy ezrest,ha ő eleve 5000-rel nagyobb összeget írt be.Így csak a licit lépcsővel emelt összeggel nagyobb té
ma 12:47
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
t lesz az övé, nem 5000-el
ma 12:48
 8/16 A kérdező kommentje:
#6 ezt nem is tudtam! Nahát. Köszönöm, figyelni fogok.
ma 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
És még marad pénze a következő licitre...
ma 12:49
 10/16 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen felesleges ezen agyalni, mert akinek nincs lóvéja, az le fog morzsolódni. Ugyanis, ha az utolsó 5 percben érkezik licit, akkor árverés automatikusan 5 perccel meghosszabbodik. Ezalatt bárkinek van lehetősége rálicitálni. És újabb 5 perc plusz. Volt, amikor a meghirdetett aukció vége után még másfél óra múlva is licitálgattunk egy mutatós kis-komódra.

Szóval tökmindegy mikor mennek fel az árak. A komoly vevő úgyis ott lesz a licit befejezésekor, és bárkit felül-licitál.

ma 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!