Rendőri ruházat viselése utcán?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Megkérdezem tőletek mert a neten találtam arról is infót, hogy lehet, meg arról is, hogy nem. Kaptam egy rendőrségi 10M kabátot, szabad hordani utcán? Természetesen nem arra gondolok hogy reggeltől estig kint állni benne, hanem ha mondjuk elmegyek benne boltba és esetleg találkoznék egy rendőrrel vagy ilyesmi? (felvarró/ékítmény természetesen nincs rajta). Előre is köszi a válaszokat!ma 15:05
1/2 anonim válasza:
Tudtommal rang- és állományjelző nélkül nyugodtan hordhatod.
2/2 BeefEater válasza:
Ha a rendőrség felirat (és más erre utaló jelzés) nincsen rajta, akkor ez csak egy (szerintem elég ronda) kabát, annyit hordhatod utcán, amennyit csak akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!