Olyan kiaknázatlan piacot mondott nekem a mesterséges intelligencia, hogy az állam leesett. Mennyire lehet neki hinni? Nem akarom elárulni, hogy mit mondott mert ellehet lopni
Figyelt kérdés
dec. 1. 08:51
1/14 anonim válasza:
Írd meg privátba, külömben nem tudok segíteni
2/14 anonim válasza:
Minek írtad ki a kérdést? Ennek így semmi értelme. Ha nem akarod elmondani, akkor nézz utána és kész
4/14 Gugu Gabor válasza:
Az ai nem feltétlenül helyes, hanem jól hangzó válaszokat generál, ha teljesen fogalmatlan vagy az adott téma körben akkor mivel jól hangzik simán benyeled, de attól még nem igaz.
5/14 anonim válasza:
Így a semmi infó alapján mondjunk véleményt hogy mennyire hihető? Az igen!!
6/14 anonim válasza:
Melyik AI? Azért azt ne felejtsd el, mielőtt nagyon belebuksz, hogy a ma elérhető chat robot AI-k azok szöveg generátorok. És nem igazán a "tartalmat" nézik, hanem inkább "alkosson értelmesnek látszó mondatokat a következő szavak felhasználásával" kb. azt tudja, hogy milyen "kérdés" esetén nagyjából milyen válasz szokott következni. Valószínűségi alapon. Ezek ún. nyelvi modellek. Olvass utána melőtt tévűtra mész.
7/14 anonim válasza:
Ötleteket adhat, de nem alapoznék rá gondolkodás nélkül üzleti tervet. Jelenleg még nem tart ott a nagyközönség számára is elérhető AI technológia, hogy tévedhetetlen legyen, sőt.
8/14 anonim válasza:
"Olyan kiaknázatlan piacot mondott nekem a mesterséges intelligencia, hogy az állam leesett."
Szóval kidobta neked, hogy a sivatagba homokot vinni nagy biznisz lehet, és te most fel vagy izgulva?
Ha nem árulod el, nem tudjuk megítélni. Ha elárulod, akkor sem biztos.
Szóval ha úgy érzed, hasznosítsd a tippet a magad hasznára. Ha nem vagy benne biztos, akkor menj a tévébe a cápákhoz, majd ők megmondják.
9/14 Szirty válasza:
Az AI, magyarul MI (Mesterséges Idióta) gyakran generál bullshitet.
A te esetedben sincs ez másképp.
10/14 anonim válasza:
Megkérdeztem én is. Barátom, ez szinte hihetetlen. Rögtön fel us húzok rá egy céget. Bocs, de téged kihagylak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!