Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meg tudják nézni a központban...

Meg tudják nézni a központban sorsolás előtt hogy milyen lottószámokat játszottam ha tudják hogy hol és percre pontosan mikor adtam fel,hogy azokat ne húzzák ki?

Figyelt kérdés
nov. 29. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
...de miért tennének ilyet?
nov. 29. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
21%

Meg tudnák nézni, ha akarnák.

Viszont a sorsolást nagyon nehéz lenne befolyásolni.

És persze, mi érdeke fűződne hozzá bárkinek?

"A bank mindig nyer... "

nov. 29. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

A Szerencsejáték Zrt.-nél minden megjátszott kombinációt tudnak, így tudják a sorsolás után hamar megmondani, volt-e telitalálat és később a beazonosításhoz is szükséges: ők tudják, hol és mikor játszották meg az adott kombinációt, a nyertes bemutatja ennek az igazolását és így biztos, hogy nem hamisított szelvénnyel próbálja valaki felvenni a nagy pénzt.

Viszont semmi érdekük sem fűződik ahhoz, hogy valakit direkt kizárjanak a nyereményből. A matematikailag jól felépített szerencsejátékokban a szervező mindig nyer, felesleges trükköznie.

nov. 29. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Minek játszol, ha ilyen gondolataid vannak, hogy csak neked nem engedik meg hogy nyerjél?
nov. 29. 20:21
 5/8 A kérdező kommentje:
H...e vagy már ne is haragudj? Mi van ha bűnöző nyer mondjuk 5 milliárdot? Például pedofil és akkor csinál egy pedofilszervezetet.Én speciel ennyi pénzzel jó messzire mennék orbánisztánból.
nov. 30. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Senki nem nyer milliárdokat szerencsével ,meg van rendezve mind.még milliókat se.Megmondjàk nekik hogy ezt és ezt kell majd mondani és csinálni,ezt és ezt venni
dec. 13. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:

6

...forrás?

dec. 13. 16:23
 8/8 anonim válasza:

Szerintem a rendszer tudja, hogy milyen kombináció az, ami nem lesz telitalálat, és az egész előre meg van rendezve.Valoszinuleg néha néha engednek nagyobb összeget nyerni, de szerintem az egész mehjátszott.

Pl a kaparos sorsjegy. A hátulján rajta van, hogy mennyi nyertes szelvény van. De évente, havonta vagy hogy teszik azt forgalomba? Vagy 1x legyartotrak egy fonyeremenyes szelvényt és annyi?

dec. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!