11/12 anonim válasza:
Amúgy konkrétan volt is egy ilyen élményem, hogy láttam egy szemüvegtokot a piacon 1000Ft-ért, rákerestem, megtaláltam a Temun teljes mértékbe 1:1 ugyan azt a szemüvegtokot, 350-500Ft körüli áron.
12/12 Hintalow válasza:
Rendeltem már, semmi extra nincs benne. Nem is èrtem hová ez a nagy rettegès/görcsölès, pèlda nèlkül álló lenne, egy nagy kìnai aggregátor webshopban vásárolni.
2004 körül volt paypalom, nem sokkal azután, hogy megnyitották a lehetősègèt nálunk. 2007-08 körül már simán ebay/aliexpressz-ről vásároltam.
Afrikán kìvül nincs olyan földrèsz ahonnan ne jött volna cuccom.
Miben más most ennyire ez a szerencsètlen Temu, ami körülbelül a 3-ik generáció az ali ès a shein után, ami tökugyanazt csinálja, mièrt van ennyire ráfeszülve mindenki? Őszintèn nem èrtem, semmi kiugró nincs benne. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!