Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nemrég felvettük a babavárót,...

Nemrég felvettük a babavárót, később tervezünk házat venni, viszont szeretném valamibe befekteteni, vagy valami jövedelmező megoldást találni. Mibe lenne érdemes?

Figyelt kérdés

nov. 26. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi időre? Ha csak fél éve mondjuk akkor DKJ. Ha már legalább egy év, akkor érdemes lehet állampapírban is gondolkodni.
nov. 26. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
2019-ben az induláskor felvettem a babavárót, beraktam állampapírba, 2023 elején elváltunk, visszafizettem az egész felvett hitelt (tőkét), az állampapír kamatából lett 1,7m ftom, ahhoz hozzá tettem, vettem egy kis garzon lakást hitelre, felújítottam, 2024 közepén eladtam, 6m ft volt rajta pluszban, azt beraktam állampapírba 7% kamatra de már tudok hozzá tenni megint 1m ftot :-)
dec. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!