Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek van igaza szerintetek?

Kinek van igaza szerintetek?

Figyelt kérdés

Bébiszitterként dolgozom, 2 kisfiút viszek különórákra iskola után. Nem testvérek,2 különböző család gyerekei,csak egy suliba járnak. Tehát értük megyek az iskolába és onnan megyünk tovább úszásra.

Tegnap indulás előtt fél órával jött egy üzenet messengeren Zsombi édesanyjától: Csak Zsombi megy ma úszásra, Peti beteg, mennek érte a lányok.

Lányok: Zsombinak van 2 nővére.

Nekem ez egyértelműen az, hogy nem kell mennem, így itthon maradtam.

2 órával később hívnak lebaszva hogy hol vagyok, nem mentem a gyerekért, az iskola bezár, most hívták őket.

Mondom miiii? Hát írtad H mennek érte a lányok.

Erre ő: majd úszás után.

Hát most én vagyok a hülye? Az üzenetben ez nem volt benne, és úszás után én soha nem kell menjek értük tehát nem is értem miért írta meg ki meg ki megy értük este, ez engem nem érint csak a délután, ezért a "mennek érte a lányok" nekem egyértelműen az volt, hogy most a suliba, mert ez az időpont érint engem...

Szerintetek?

ma 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Hát ha azt írta, hogy csak Zsombi megy úszni, az azt jelenti, hogy Peti ott se lesz az úszáson. Úgy pedig nehéz lenne értemenni a lányoknak úszás után. Én is úgy cselekedtem volna, mint te
ma 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Zsombi megy ma úszásra, Peti beteg, mennek érte a lányok....

Nekem nem lett volna egyértelmű, mivel felfoghatom úgy is, hogy Zsombit kell vinni egyedül úszásra, mert a Peti beteg, de érte a suliba mennek a lányok.

Vagy Zsombit kell vinni úszásra, mert Peti beteg otthon, de úszás után mennek érte a lányok.

De lehet az is, hozs Zsombiért mennek a lányok suli után, mert a Peti beteg...

Én ha valami ilyen zavaros, visszaírok, vagy felhívom az illetőt, ne legyen ez, mint ami nálatok is történt.

ma 10:26
 3/6 babyboom567 ***** válasza:
48%
én ezt a mondatot úgy értelmeztem,hogy csak Zsombit kell úszásra vinnem, mert a másik gyerekért mennek a SULIBA a lányok.
ma 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez innentől egyszerű szövegértés.

Csak Zsombi megy úszni= tehát el kell vinni a gyereket úszásra. Peti nem megy= ő beteg, nem kell elvinni.

Úszás után a nővérei majd elhozzák Zsombit, ezzel már nem kell bajlódnod.

Mondjuk anyuka annyit írhatott volna, hogy csak Zsombit kellene úszásra vinni- tehát vidd el.

Nem baj, tanulópénz. Van vmi tanulási nehézséged amúgy?

ma 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha így szó szerint írt anyuka, akkor mindketten hibásak vagytok, ő zagyván írt, te meg feltételezéseket gyártottál ahelyett, hogy visszakérdeztél volna, hogy ácsi, nem értem, mi van?
ma 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább tanulni kell egy ilyen eset után, itt már "nem számít", hogy kinek van igaza.

Valószínűleg fel kellett volna hívni Peti szüleit az üzenet után, biztos ami biztos.

ma 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!