A Temu webáruháznál a bankkártyával fizetés mennyire megbízható. Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
nov. 25. 10:11
1/4 anonim válasza:
Én nyáron rendeltem valamit de még aznap megbántam és lemondtam. Rövid időn belül vissza is utalták az összeget.
Nem volt semmi probléma.
2/4 anonim válasza:
Könyörgöm, kínai oldalnak nem adunk meg bankkártya adatokat! Én is rendelekmonnan, de mindig 1x használatos virtuális kártyával.
3/4 Hintalow válasza:
A Temu a világ egyik legnagyobb kereskedelmi platformja, százmilliós felhasználói bázissal.
Nem azt mondom, hogy maga a digitális mennyország, de ekkora mèretnèl azèrt már van adatkezelès magasabb szinten.
Mindig meglep, hogy egy ekkora cègtől rettegnek, de minden "divatosmárkanèvHU.COM" 10 perc alatt összerakott scamoldalon meg úgy adják meg a kártyaadatokat, mintha azon múlna a lelki üdvük. 😀
Kb afrikán kìvül nincs olyan földrèsz, ahonnan nem rendeltem az elmúlt húsz èvben, ès soha semmilyen problèmám nem volt. Èsszel kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!