Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem töltötték...

Mit csináljak ha nem töltötték föl a Libri törzsvásárló kártyámra a megvásárolt könyv 10%-át?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam a Libri könyvesboltban és vettem egy könyvet 4990 FT-ért, amikor fizettem megmutattam az eladónak a kártyám vonalkódját, aki le is olvasta. Sőt a blokkon még az is rajta van, hogy a kártyámra rátöltöttek 499 Ft-ét. De ha online megnézem a kártyámon lévő összeget hiányzik 499 Ft.

ma 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
A Libri ügyfélszolgálata azt javasolta, hogy ezügyben a gyakorikérdéseken érdeklődj, mit lehet tenni?
ma 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak..."

Gondolkozz nagyban, s akkor nem fognak érdekelni olyan összegek, amelyekért lassan már lehajolni sem lesz érdemes!

ma 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
500 forintért kiírtál egy kérdést?
ma 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

1) vársz, hátha később megjelenik

2) visszamész a boltba és megmutatod a blokkot, és kéred, hogy nézzenek utána

2b) ugyanez telefonon

ma 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!