A legtöbb nagy könyvesboltban hogy lehet törzsvásárlói kártyát csinálni?
Figyelt kérdés
Elég csak bemenni a boltjukba, megmondani, hogy szeretnék egyet, és pénzköltés nélkül pár perc után ideadják?2023. nov. 8. 18:46
1/8 A kérdező kommentje:
Gondolom online lehet, csak ahhoz előbb csomagot kell rendelni, amihez persze még nem tudom használni a kedvezményeit.
2023. nov. 8. 18:48
2/8 anonim válasza:
Általában bemész a könyves boltba, segítséget kérsz az eladótól, és segíteni fog neked benne.
Én így csináltam az enyémet. Persze közre játszott, hogy vettem egy könyvet ott. Lehet azért segített. Ez a Libriben volt.
3/8 anonim válasza:
Online is lehet igényelni a Líránál és a Librinél is egyaránt.
De ha nem akarsz úgy, akkor menj be, mondd, hogy elvesztetted, és kapsz újat. Viszont akkor is csináltathatsz, ha veszel majd 1 könyvet.
4/8 A kérdező kommentje:
És az Alexandránál hogy működik? El kell érni az 50 ezret, és csak utána kapok kedvezményeket? Illetve ezeket az online vásárlásoknál is fel tudom használni az alap online 15-20%-os kedvezmény mellett, vagy csak élőben?
2023. nov. 9. 13:43
5/8 anonim válasza:
Az alexandrában nincsen törzsvásárlói kártya, mert állandó 30-70%-os kedvezmények vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
De volt, nem? Mikor szűnt meg?
2023. nov. 9. 22:53
7/8 anonim válasza:
Én már körübelül 1-2 éve vásárlok az Alexandriában a könyvesboltokban, és nekem ezt még akkor mondták, hogy nincsen, mert állandó kedvezményeik vannak. Lehet, még nagyon-nagyon régen volt, de arról nem tudok nyilatkozni.
8/8 anonim válasza:
Azt azért tudnod kell, mert elég szarfacsarinak tűnsz, hogy hatalmas kedvezményeket ezekkel sem fogsz szakítani.
Egyébként vásárlás nélkül megcsinálják neked, de ne hazudd, hogy elveszett, nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!