Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Emag genius tagságot vásároltam?

Emag genius tagságot vásároltam?

Figyelt kérdés

Meghosszabbítottam az Emag Geniust, kb egy hete, 14-én.

Azóta sem kaptam meg az 5x1000 FT utalványt. (Elvileg 3 munkanap és küldik) Valaki megkapta már? Lehet hogy csak én nem látom? Hol kellene keresnem?

Az ingyenes házhozszállítás miért nem működik? 20 ezer Ft értékben betettem a kosárba egy genius terméket. Az easyboxba ingyenes, viszont a házhozszállításért majdnem 3 ezret kér. Elvileg 8990Ft-től ingyenes lenne. Mi lehet a gond? Valamit be kellene állítanom?

nov. 22. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy átbaxás az egész.

Az ingyenes verziót aktiváltam, de csomószor ugyanúgy rájött a szállítási költség mert jaj arra pont nem érvényes vagy nincs akkora értéke a rendelésnek ami kell minimum.

Most ez a hosszabbítás is kamu, majdnem megvettem. Mert mondja, hogy 5000Ft utalványt kapsz, de jah jobbanmegnézve, 5x1000-et igen, csak apróbb betűkkel és minden utalványnak van szintén minimum rendelési értéke és ha minden igaz egyszerre csak egyet válthatsz be, tehát marhára nem éri meg szerintem.

nov. 22. 12:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is az ingyenes verziót próbáltam, azt hosszabbítottam meg, nekem bevált.

Olvastam a kisbetűs részt, és igen egyszerre csak egyet, és 10 ezer felett. De nekem még így is megérné, csak sajnos sehol sincs.

nov. 22. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy a Genius csak eaxyboxba kínál ingyen szállítást.
nov. 22. 14:36
 4/5 A kérdező kommentje:

A honlapon ez szerepel:

"Ingyenes szállítás easyboxba

Minden megjelölt Genius termékre, 3.990 Ft feletti vásárlás esetén.

Minden szállításnál 990 Ft-ot takaríthatsz meg.

Ingyenes házhozszállítás

Minden megjelölt eMAG által forgalmazott Genius termékre, 8.990 Ft feletti vásárlás esetén.

Minden szállításnál 1.390 Ft-ot takaríthatsz meg."

nov. 22. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy e mailben kellett volna megkapd vagy az emag appban kellene legyenek a kódok.
nov. 28. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!