Emag genius tagságot vásároltam?
Meghosszabbítottam az Emag Geniust, kb egy hete, 14-én.
Azóta sem kaptam meg az 5x1000 FT utalványt. (Elvileg 3 munkanap és küldik) Valaki megkapta már? Lehet hogy csak én nem látom? Hol kellene keresnem?
Az ingyenes házhozszállítás miért nem működik? 20 ezer Ft értékben betettem a kosárba egy genius terméket. Az easyboxba ingyenes, viszont a házhozszállításért majdnem 3 ezret kér. Elvileg 8990Ft-től ingyenes lenne. Mi lehet a gond? Valamit be kellene állítanom?
Egy átbaxás az egész.
Az ingyenes verziót aktiváltam, de csomószor ugyanúgy rájött a szállítási költség mert jaj arra pont nem érvényes vagy nincs akkora értéke a rendelésnek ami kell minimum.
Most ez a hosszabbítás is kamu, majdnem megvettem. Mert mondja, hogy 5000Ft utalványt kapsz, de jah jobbanmegnézve, 5x1000-et igen, csak apróbb betűkkel és minden utalványnak van szintén minimum rendelési értéke és ha minden igaz egyszerre csak egyet válthatsz be, tehát marhára nem éri meg szerintem.
Én is az ingyenes verziót próbáltam, azt hosszabbítottam meg, nekem bevált.
Olvastam a kisbetűs részt, és igen egyszerre csak egyet, és 10 ezer felett. De nekem még így is megérné, csak sajnos sehol sincs.
A honlapon ez szerepel:
"Ingyenes szállítás easyboxba
Minden megjelölt Genius termékre, 3.990 Ft feletti vásárlás esetén.
Minden szállításnál 990 Ft-ot takaríthatsz meg.
Ingyenes házhozszállítás
Minden megjelölt eMAG által forgalmazott Genius termékre, 8.990 Ft feletti vásárlás esetén.
Minden szállításnál 1.390 Ft-ot takaríthatsz meg."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!