Átvert az eMAG?

Figyelt kérdés

November 7.-én rendeltem tőlük, (sajnos csak online fizetési lehetőség volt). Ma reggel kaptam egy e-mail, hogy értékeljem a terméket amit nemrég "MEGKAPTAM"??? tőlük. Nem hogy nem érkezett meg amit rendeltem, de 14 nap alatt addig sem jutottak el hogy egyáltalán feladják a csomagom (nyomonkövetésnél látom). Nyílván nem tudom a rendelést már törölni, hiszen állítólag megkaptam. Visszaküldés opció van, de NINCS MIT VISSZAKÜLDENEM!

Az ügyfélszolgálatuk kimerül egy semmirekellő robotból, ami egyáltalán nem tud segíteni a sablon kérdései és válaszai révén.

ma 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van űrlap ahol be lehet ezt jelenti náluk és aztán megkeresnek.
ma 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Értékeld az egészet a legrosszabbra, akkor tuti megkeresnek.
ma 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Kell hogy legyen az oldalon e-mail cím és telefonszám, próbálkozz azzal. A chat felületeket már rég átállították AI-ra, mert sok erőforrást igényel. A Foodora AI-ja is simán elhitte, hogy nem kaptam meg egy terméket és azonnal kiállította a kupont az egész menüre. Amíg ember ült mögötte fotót kellett küldeni és azután is csak annyi kupont adott, ami a kimaradt termék teljes ára lenne, hiába egy menü része.
ma 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem. Én November 6-án rendeltem az Emagról és tegnap voltak hajlandóak felvenni a csomagot többszöri panaszomra, elvileg ma fogják kiszállítani. Írj nekik egy panaszt a weboldalon és majd küldenek cserébe egy kupónkódot. Én 1500ft kaptam így.

Sajnos ez van most, nem az Emagon múlik hogy késik a csomagod, hanem a Samedayen és társain.

ma 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
15%
Az ügyfélszolgálati chatbothoz van egy trükk, hogy kezelőhözz juss. Ha érdekel, keress meg privátban!
ma 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!