Átvert az eMAG?
November 7.-én rendeltem tőlük, (sajnos csak online fizetési lehetőség volt). Ma reggel kaptam egy e-mail, hogy értékeljem a terméket amit nemrég "MEGKAPTAM"??? tőlük. Nem hogy nem érkezett meg amit rendeltem, de 14 nap alatt addig sem jutottak el hogy egyáltalán feladják a csomagom (nyomonkövetésnél látom). Nyílván nem tudom a rendelést már törölni, hiszen állítólag megkaptam. Visszaküldés opció van, de NINCS MIT VISSZAKÜLDENEM!
Az ügyfélszolgálatuk kimerül egy semmirekellő robotból, ami egyáltalán nem tud segíteni a sablon kérdései és válaszai révén.
Nem. Én November 6-án rendeltem az Emagról és tegnap voltak hajlandóak felvenni a csomagot többszöri panaszomra, elvileg ma fogják kiszállítani. Írj nekik egy panaszt a weboldalon és majd küldenek cserébe egy kupónkódot. Én 1500ft kaptam így.
Sajnos ez van most, nem az Emagon múlik hogy késik a csomagod, hanem a Samedayen és társain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!