Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EMAG háztartási gép visszaküld...

EMAG háztartási gép visszaküldés esélyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy beépíthető mosogatógépet rendeltem, de úgy alakult a helyzet, hogy standard-re lesz végül szükség ezért szeretném visszaküldeni.

Levágtam róla a fóliát és leszedtem a hungarocell darabokat, hogy azért ránézzek, de aztán visszaraktam őket, visszaragasztva minden, a gép természetesen teljesen sértetlen.

Ilyen esetben szerintetek mennyi esély van arra, hogy utalványként vissza fogják téríteni az összeget? Igazából rögtön vennék is egy standard gépet ahogy megjön a pénz, bár ez nyilván nem hatja meg őket.

okt. 25. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje rendelted? Netes rendeléstől 14 napon belül elállhatsz. Akkor is elállhatnál ha kipróbáltad volna, így, hogy ki sem próbáltad meg pláne. Az, hogy a csomagolást megbontottad lényegtelen.
okt. 25. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
mi ez, lottó...?
okt. 26. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!