Bármire, attól függ hogy mire költöd és hogyan.
De ha 1000 ft-ból se tudsz 1millát csinálni, akkor kifejezetten korlátozottak a lehetőségeid.
Átlag ember kész dolgokat, anyagi javakat venne belőle.
1. Elindíthatsz belőle egy vállalkozást.
2. Vehetsz itt a faluban egy elfogadható állapotú, lakható házat belőle, amit utána szépen újítgatsz a saját kezeddel.
Azért nem mindegy, hogy az az 5 millió Ft honnan "jött" és mit "egészít ki"
a milliárdokat érő vagyonod vagy az éhbérből véres verejtékkel összekuporgatott létminimumon tengődő életed...
Tudja mindenki mit lehet belőlle megvenni mégse az adja az igazi értékét neked, hanem az , hogy ez által, hogyan változik majd meg az életed
Hogy mennyire bátran vagy óvatosan bánhatsz majd vele...
Szerintem egy szerény vésztartalék ennyi pénz a mai világban,
(akkor ha panleben élsz és nincs semmi betegséged/ kötelezettséged)
Én ahogy most számolgattam nekem kb ez lesz az az összeg amit a lakásvásárlás során nem az önerőre használok fel. Ez lesz a tartalék (1.5 millió), ügyvédi, banki és statikus meg egyebek költsége, illeték, banki utalás stb. Ha marad akkor meg parkettacserére, festésre elköltöm.
Csak annyi a gond, hogy ez kb az összes pénzem és önerőre már nem marad :D. Na majd pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!