Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 480 millió ft mire elég a mai...

480 millió ft mire elég a mai világban?

Figyelt kérdés

Egyik szerencsejáték nyereménye nemrég jött meg.

Már hetek óta számolgatok, tervezgetek, de elsőnek soknak hangzik, utána viszont rájövök, alig elég valamire.Egy új ház,kocsi,és szinte alig marad belőle,dolgozhatok tovább életem végéig.

Érdemes ekkora összegből továbbra is Magyarországon maradni, valami kisfalusi részre költözni, és onnan bejárni a közeli városba dolgozni?

2022. márc. 8. 18:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne 300 millios házat vegyél meg 100 millios kocsi es akkor marad
2022. márc. 8. 18:41
 2/30 anonim ***** válasza:
92%
Nagy kamu.
2022. márc. 8. 18:42
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem palotát veszel, akkor 60-80 millóért elég jó házat/lakást lehet venni. A maradékot pedig ha befektet részvényekbe, akkor 5% hozamot könnyen el lehet érni (részvényeknél nem kell külön az inflációval számolni) és a 400 millió után 5% az havi 1.66 millióra jön ki. ha ez neked nem elég és még dolgozni akarsz mellette, akkor veled van a baj.
2022. márc. 8. 18:43
 4/30 A kérdező kommentje:

Nyírségben,Békés-megyében valami kisfaluban pár milliós házat, és egy suzuki vitara városi terepjárót pl?

Ez a kombó így nem kerülne sokba.

2022. márc. 8. 18:43
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Mire hármat számolok!
2022. márc. 8. 18:44
 6/30 anonim válasza:
8%
Házam többe kerül, nem hiszem hogy sokáig elég lenne nekem. Igaz apámé a lóvé nem az enyém de az ő helyében elverném a sok pénzt. 480 millió semmi, 1 lambo, 1 ház azt ennyi
2022. márc. 8. 18:49
 7/30 anonim ***** válasza:
91%
Ekkora összeget nyertél és a gyakorin kérdezel, nem pedig egy befektetési tanácsadónál érdeklődsz? Hát ekkora marha nem lehetsz, szóval hazudsz.
2022. márc. 8. 18:56
 8/30 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták ez az összeg határeset, nem nagyon éri meg befektetni.Kettővel is beszéltem.
2022. márc. 8. 18:59
 9/30 anonim ***** válasza:
80%
Fél milliárd forintot nem éri meg befektetni? Hát jó.
2022. márc. 8. 19:01
 10/30 A kérdező kommentje:

Miután vettem belőle házat kocsit, ami maradna, azt a részt nem igenéri meg már befektetni.

Ezért is agyalok már pár hete, mi legyen.

Kicsinként feléljem és beosszam életem végéig?

Ezért gondoltam hogy albérletből egy kis faluban veszek házat, majd a közeli városba járok melózni.Házam autóm legalább lenne hitelmentesen.Többi talán nyugdíjas koromig kitartana.

2022. márc. 8. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!