Már hetek óta számolgatok, tervezgetek, de elsőnek soknak hangzik, utána viszont rájövök, alig elég valamire.Egy új ház,kocsi,és szinte alig marad belőle,dolgozhatok tovább életem végéig.
Érdemes ekkora összegből továbbra is Magyarországon maradni, valami kisfalusi részre költözni, és onnan bejárni a közeli városba dolgozni?
Menj Borsodba vegyél egy falut es add ki alberletbe az osszes házat
2022. márc. 8. 22:40
22/30 anonim válasza:
"Nekem azt mondták ez az összeg határeset, nem nagyon éri meg befektetni.Kettővel is beszéltem."
Talán ne dilettáns okoskodóktól informálódj.
2022. márc. 9. 07:30
23/30 anonim válasza:
A befektetési tanácsadók amugy is csak le akarják nyulni a peznedet
Szovak ha rabizod valakire a pénzedet akkor jobb ha el is felejted azt a pénzt
2022. márc. 9. 08:01
24/30 A kérdező kommentje:
Ma megyek házakat nézni, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében,holnap Borsod megyében.Egész este gondolkodtam átolvastam a normálisabb válaszokat,köszi aki írt.
Inkább marad az amit írtam,kisebb faluban veszek,onnan fogok a városba bejárni dolgozni.Felújítottat próbáltam keresni, szerencsére párat az általam megjelölt értékhatáron belül találtam.
2022. márc. 9. 08:41
25/30 anonim válasza:
Hát nemtom, mi kva jól megoldanánk belőle az életünket. Ráköltenénk kb 30 milliót a házunkra, hogy patent legyen, vennénk 1-1 új autót (nem Ferrarit, minek? Valami középkategóriâs, megbízható autót), kifizetném a lakáshitelt (~16 millió), pár millát hozzáférhető formában tartanék, és vennék vagy 5-6 lakást Budapesten olyan helyen, ami nem szemét drága, de könnyen ki lehet adni. Mondjuk ilyen 40-50 milliós paneleket. Ha még ezután is marad pár millió, befektetem. Az a pár lakás már hoz annyit, ami a havi megélhetésre tutira elég. Eneleltt azért érdemes nyilván dolgozgatni, de elég jól be lehet biztosítani magad anyagilag. Én mondjuk most is vállalkozó vagyok, szerintem ezt csinálnám tovább, csak magam helyett esetleg inkább kiadnám a melót valamennyi haszonnal.
2022. márc. 9. 09:37
26/30 anonim válasza:
Az elmult 120napban egyik lotton sem nyertek 480milliot..
Max ennyi nap alatt fizetnek ki, hisz 90nap jelentkezes max 30nap kifizetes.
2022. márc. 9. 09:58
27/30 anonim válasza:
#26 Persze, hogy nem, hisz kamuzik. Ettől bizsereg a kukija.
2022. márc. 9. 11:46
28/30 anonim válasza:
Van 480 milliód már ha igaz és bejársz dolgozni... hát valamit nagyon rosszul csinálsz
2022. márc. 9. 11:57
29/30 anonim válasza:
Mindjárt jön, hogy Tippmixen nyerte..és a 48 mögé biggyesztett nulla tévedés volt..és nem millió, hanem ezer.
2022. márc. 9. 12:00
30/30 anonim válasza:
Csak nehogy szétlopják a borsodi c-k a frissen vett házadat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!