A futárszolgálatok miért nem szállítanak hétvégén?
Figyelt kérdés
Csak felmerült bennem, hogy olvasom a webáruházas csoportokat, mindenki panaszkodik, hogy késnek, az automaták fullon vannak, akkor miért nem kézbesítenek hétvégén is? Értem én, hogy biztos sok a céges csomag, de legtöbb ember várja a csomagját és nagyobb eséllyel otthon is van, át tudja venni a csomagokat.ma 07:01
3/8 Hintalow válasza:
Nem éri meg, plusz valszeg hiba lenne azt gondolni, hogy akkor könnyebb kiszállítani, mert az emberek többsége bizony nem ül otthon hétvégén, sokkal kiszámíthatatlanabbul jön-megy, mint hétköznap.
5/8 anonim válasza:
Minden fontosat leírtak előttem. Csak még egy szempont: te szeretnél 3x annyit fizetni azért, hogy egy nappal előbb kapd meg a csomagodat? Mert bizony a futár is más bérért dolgozik hétvégén, ami már adminisztrációs tekintetben is borít egy csomó mindent.
6/8 anonim válasza:
Azért a teljesség kedvéért jegyezzük meg, hogy a futár is dolgozhat munkaidőkeretben. Ami azt jelenti, hogy a heti két pihenőnap eshet más napra is, mint a hétvége. És még extra pénzt sem kell fizetnie a munkáltatónak. Szóval az egész csak akarat kérdése.
7/8 anonim válasza:
Azért van szombati kiszállítás, pl. Express One.
KÜLÖN PÉNZÉRT!
Ami érthető..
8/8 anonim válasza:
Decemberben szoktak. Tavaly 2 szombaton is kaptam csomagot, pedig egyik sem volt sürgős, nem én kertem. Az egyik futár még kis útbaigazítást is kért, mert Dunaújvárosból küldték Budapestre kisegíteni és kb azt sem tudta, hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!