Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ügyvezetők, akiknek ügyfélszol...

Ügyvezetők, akiknek ügyfélszolgálatosa van, szoktátok ellenőrizni a telefonos ügyfélszolgálatos munkáját?

Figyelt kérdés
Amiatt, mert néha belebotlik az ember egy meglehetősen arrogáns, nem segítőkész ügyfélszolgálatosba, ami akár sok pénzt "kivehet" a cég zsebéből. Ma igénybe akartam venni az egyik cég szolgáltatását Pesten (kezelés), és időpontegyeztetés miatt hívtam az ügyfélszolgálatos csajt. Gyerekek, amilyen arrogáns volt, az legendás. Maradjunk annyiban, hogy rá kellett kérdeznem, akkor nem is valós a szolgáltatás, ami a honlapjukon szerepel, ami annyira ki van emelve, hogy nekem is kvázi "eladta" azt a dolgot..jön egy terelő válasz...mondom jó, akkor köszönöm nem érdekes, és kinyomtam..szó szerint ment fel bennem a pumpa a beszélgetés közben az ő lekezelő kommunikációja hatására..közel 100 ezer Ft-ot hagytam volna ott náluk, de nagy örömmel viszem máshoz..én ügyvezetőként biztosan rögzíttetnék minden hívást, és szúrópróba szerűen belehallgatnék 1-1 ilyenbe, vagy esetleg az e-mail érdeklődéseket követném nyomon, hogy "na, ezzel az érdeklődővel végül mi lett"... Elég 1 hónapban 2-3 olyan érdeklődő, aki "úgy jár", mint én, több millió Ft mínusz éves szinten a cégnek. Még kicsit a hatása alatt vagyok..szerencsére 1 órára rá beszéltem egy másik ügyfélszolgálatossal másik cégnél, na ő meg egy tündér volt. Visszatérve, Ti ezeket ellenőrzitek, néha, Ügyvezetők? Peace. (Eskü szívesebben beszéltem volna egy AI programmal, az követte volna reményeim szerint a pozitív hangulatom lehúzás helyett.)

ma 12:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!